AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin alyans taktığını görmek

Kahve falında birinin alyans taktığını görmek

Kahve falında birinin alyans taktığını görmek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, her daim Allah yolunda olacağına, yakın akrabadan gelecek habere, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin alyans taktığını gördüyseniz:

  • Hiçbirşeye garanti gözüyle bakmamalısınız.

Kahve falında başkasının alyans taktığını görmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki alyans taktığını görmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının altın alyans taktığını görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alyans yüzük taktığını görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin alyans taktığını görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine işarettir.

Kahve falında altın alyans taktığını görmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında birinin alyans taktığını görmek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına yorulur.

Kahve falında gümüş alyans taktığını görmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir