AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birini boşanmış görmek

Kahve falında başka birini boşanmış görmek

Kahve falında başka birini boşanmış görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, girilen yolda zarar edileceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında başka birini boşanmış gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir kırgınlık yaşamanız ya da evliyseniz eşinizle gerilimli durumlara girmeniz olasıdır.

Kahve falında boşanıp başka biriyle evlenmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birini boşanmış görmek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, gelirinin sürekli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş sini görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında boş oda görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında boş beyaz bidon görmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına alamet eder.

Kahve falında büyük boş oda görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında boş arazide namaz kılmak başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir