AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş oda görmek

Kahve falında boş oda görmek

Kahve falında boş oda görmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, talihinizin artacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş oda gördüyseniz:

  • Yalnız da olsa, önemsediğiniz fikir veya planlarınızı gerçeğe dönüştürme zamanıdır.

Kahve falında büyük boş oda görmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına yorulur.

Kahve falında odanın boş olduğunu görmek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında yatak odasını boş görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş oda görmek sıkıntılarından kurtulacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odayı boş görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına tabir olunur.

Kahve falında boş bir oda görmek fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına işaret eder.

Kahve falında boş beyaz oda görmek olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, istediği oranda da eğleneceğine rivayet eder.

Kahve falında boş temiz oda görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir