AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlamak ve ağlamak

Kahve falında ağlamak ve ağlamak

Kahve falında ağlamak ve ağlamak yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, keyfinin olmayacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, üzeceğine inanılır.

Kahve falında ağlamak ve ağlamak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı güçlendirecek sizi hastalıklara karşı güçlendirecek şeyler yapmalısınız.

Kahve falında ayrılırken ağlamak sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında bir çocuğun ağladığını görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında üzülerek ağlamak hastalıklarının biteceğine, birçok işin birlikte yapılacağına işarettir.

Kahve falında çok fazla ağlamak işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında annenin öldüğünü duymak ve ağlamak pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birinin ağladığını görmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun öldüğünü görüp ağlamak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, işinin en iyisi olacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşinin öldüğüne ağlamak çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir