Kahve falında başka bir ülkede olduğunu görmek

Kahve falında başka bir ülkede olduğunu görmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, gelir elde edeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir ülkede olduğunu gördüyseniz:

  • Ailenizle veya arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalar sizi aydınlatabilir.

Kahve falında başka ülkeye tatile gitmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, işlerini boşvereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir ülkede olmak evliliklerin bitme noktasına geleceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına alamet eder.

Kahve falında başka ülkeye gitmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka ülkeye taşınmak makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka ülkeleri gezmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına tabir olunur.

Kahve falında uçakla başka ülkeye gitmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka ülkelere gitmek kulluk derecesinin artmasına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka ülkelerin parasını görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top