AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir evde kaldığını görmek

Kahve falında başka bir evde kaldığını görmek

Kahve falında başka bir evde kaldığını görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir evde kaldığını gördüyseniz:

  • Belli bir konuya kendini adamış bazı kişiler olsa bile, siz elinizden gelenin en iyisini ortaya koyarak kendi planlarınızı yapıp hızla ilerlemelisiniz.

Kahve falında başka bir evde kaldığını görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, darda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir evde kalmak çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka evde kalmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, programların ve projelerin tutmayacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin evinde kalmak sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinden hamile kalmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında biriyle aynı evde kalmak imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına inanılır.

Kahve falında evlenmeden hamile kalmak kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalettir.

Kahve falında bir evde mahsur kalmak bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir