AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir ev almak

Kahve falında başka bir ev almak

Kahve falında başka bir ev almak hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, aşama göstermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir ev almak gördüyseniz:

  • Size yardım önerisinde bulunan kişiler, sözlerini yerine getirebilecek kapasite veya yetenekte olmayabilirler.

Kahve falında evde başkalarını görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka evde yaşamak başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında başka eve taşınacağını görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, elinin de bolluk göreceğine işarettir.

Kahve falında başka evde yaşadığını görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına işarettir.

Kahve falında başka eve taşınmış görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir evi temizlemek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında başka birinin ev sattığını görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir evde banyo yapmak mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir