AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bebeği emzirmek

Kahve falında başka bebeği emzirmek

Kahve falında başka bebeği emzirmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında başka bebeği emzirmek gördüyseniz:

  • Stresten uzak durun.

Kahve falında başka birinin bebeğini emzirdiğini görmek kız çocuğunun olacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine inanılır.

Kahve falında hamileyken başka bebek emzirmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin bebeğini emzirmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir bebeği emzirmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin bebek emzirdiğini görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında başka bebeği emzirmek işlerin yavaşlayacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bebek emzirmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında başka bir kadının bebek emzirdiğini görmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir