AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakana hediye vermek

Kahve falında başbakana hediye vermek

Kahve falında başbakana hediye vermek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, geçim derdinin biteceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, işsizin iş bulacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine işarettir.

Kahve falında başbakana hediye vermek gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanlari boşa sarfetme meylindesiniz.

Kahve falında başbakanın hediye verdiğini görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakandan hediye aldığını görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine işarettir.

Kahve falında başbakandan hediye almak sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine inanılır.

Kahve falında başbakana hediye vermek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında başbakana aşık olmak iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına yorulur.

Kahve falında başbakanın yanında oturmak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakandan yardım görmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanın eşiyle konuşmak hem rahat bir hayata kavuşacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir