AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda kavga etmek

Kahve falında banyoda kavga etmek

Kahve falında banyoda kavga etmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında banyoda kavga etmek gördüyseniz:

  • Boşboğazlık etmeyin.

Kahve falında banyoda kavga etmek çok büyük destek vereceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sütle banyo etmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında banyo yaparken kan görmek kişinin güzel işler yapacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında banyo yıkamak ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, gülen yüzünün solacağına işaret etmektedir.

Kahve falında banyoda kurtçuk görmek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, rahatının her zaman yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kocayla banyo yapmak asla yüksünmeyeceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını banyo yaptırmak hayır duaları alınacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine yorulur.

Kahve falında banyo yapmış olmak kulluk görevini ihmale edeceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir