AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyo yaparken kan görmek

Kahve falında banyo yaparken kan görmek

Kahve falında banyo yaparken kan görmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında banyo yaparken kan gördüyseniz:

  • Bir yolculuk ya da seyahat esnasında yeni bilgiler edinebilir ya da hayata farklı açılardan bakmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında banyoda kan görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine inanılır.

Kahve falında banyo yaparken kan görmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi banyoda görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında banyoda böcek görmek bir sınavdan geçileceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş biriyle banyo yapmak kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını banyo yaptırmak çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına delalettir.

Kahve falında banyoda kendini görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına delalettir.

Kahve falında erkeklerle banyo yapmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir