AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyo havlusu almak

Kahve falında banyo havlusu almak

Kahve falında banyo havlusu almak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, her zaman şükür içinde olacağına, çok mutsuz olacağına, hastalıklarının azalacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında banyo havlusu almak gördüyseniz:

  • Ummadığınız konularda önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında banyo havlusuna sarılı görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz banyo havlusu görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında mavi banyo havlusu görmek zor zamanların geride kalacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına işarettir.

Kahve falında banyo havlusu görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında banyoda havlu görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil banyo havlusu görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında banyo havlusu almak düşüncelerini net olarak açamayacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında banyo havlusuyla dolaşmak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, rahat nedir öğreneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir