AnaSayfa / Genel / Kahve falında bankadan para çekememek

Kahve falında bankadan para çekememek

Kahve falında bankadan para çekememek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında bankadan para çekememek gördüyseniz:

  • Çok az bildiğiniz konulara gereğinden fazla zaman ya da para harcama riskiniz var.

Kahve falında bankadan para çekememek çok başarılı olunacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bankamatikten para çekememek içindeki sıkıntıların gideceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına işarettir.

Kahve falında para çekememek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bankaya para ödemek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine delalet eder.

Kahve falında bankadan para almak istediği başarıyı göstereceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında banka ve para görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banka hesabında para görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında banka hesabına para yattığını görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir