Kahve falında para çekememek

Kahve falında para çekememek kalabalıktan uzak olacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, belaya ve derde düşeceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işaret eder.

Kahve falında para çekememek gördüyseniz:

  • Hızlı konuşarak sizi maddi açıdan yanıltmaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında para çekememek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine alamet eder.

Kahve falında bankamatikten para çekememek hastalıklarının son bulacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında bankadan para çekememek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalettir.

Kahve falında paranın çalınmasını görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yüz tl para görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında parayı sayamamak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kutu para görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına alamet eder.

Kahve falında para dolu çanta görmek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, yaşamın kolay hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top