AnaSayfa / Genel / Kahve falında bankadan para çalmak

Kahve falında bankadan para çalmak

Kahve falında bankadan para çalmak mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bankadan para çalmak gördüyseniz:

  • Size bazı şeyler pazarlamaya veya sizi bazı konularda ikna etmeye çalışan kişiler inandırıcılıktan uzak olabilir.

Kahve falında bankadan para çalmak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında bankadan para çekememek borca batacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında bankaya para yatırmak çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında bankadan para aldığını görmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında bankaya para ödemek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bankada para görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında banka ve para görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında banka para görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir