AnaSayfa / Genel / Kahve falında baloda olduğunu görmek

Kahve falında baloda olduğunu görmek

Kahve falında baloda olduğunu görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında baloda olduğunu gördüyseniz:

  • İlerleme hızınız artıyor.

Kahve falında mezuniyet balosu görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında baloda olmak sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maskeli balo görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalettir.

Kahve falında balo elbisesi giymek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balo salonu görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balo kıyafeti görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında balo elbisesi görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balo görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir