AnaSayfa / Genel / Kahve falında balo elbisesi giymek

Kahve falında balo elbisesi giymek

Kahve falında balo elbisesi giymek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, en pahalı evlerde oturacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balo elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Her şey yerli yerine oturana kadar harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında balo elbisesi giymek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında balo elbisesi görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maskeli balo görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balo salonu görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına tabir olunur.

Kahve falında mezuniyet balosu görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baloya katılmak kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında baloda olmak herkesin desteğinin alınacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında baloya gittiğini görmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir