AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda tuvaletini yapmak

Kahve falında balkonda tuvaletini yapmak

Kahve falında balkonda tuvaletini yapmak eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, refah içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında balkonda tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Daha çok diplomatik ilişkiler bile olsa entellektüel dostluklar sizi memnun edebilir.

Kahve falında balkona tuvaletini yapmak uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında balkonda tuvaletini yapmak devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında balkonda tuvalet görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında balkonda çiş yapmak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkonda banyo yapmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında balkona çiş yapmak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine tabir olunur.

Kahve falında balkon yapmak kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine işaret eder.

Kahve falında herkesin önünde tuvaletini yapmak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir