AnaSayfa / Genel / Kahve falında balinayla konuşmak

Kahve falında balinayla konuşmak

Kahve falında balinayla konuşmak sağlık sorunlarının son bulacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balinayla konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeden veya tepki vermeden önce daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Kahve falında balinayla konuşmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzen balina görmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına yorulur.

Kahve falında karada balina görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okyanusta balina görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına delalet eder.

Kahve falında denizde balina görmek insanların saygısının kazanılacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir balina görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında balina sürüsü görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balina olduğunu görmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, onu dinleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir