AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıkların uçtuğunu görmek

Kahve falında balıkların uçtuğunu görmek

Kahve falında balıkların uçtuğunu görmek zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, moral bozukluğu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında balıkların uçtuğunu gördüyseniz:

  • Sizi zor durumda bırakmaya çalışan, küçümseyen ya da tartışmaların içine çeken kişiler olabilir, uzak durun.

Kahve falında uçan mavi balık görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde uçan balık görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan japon balığı görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine inanılır.

Kahve falında balık uçtuğunu görmek becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine yorulur.

Kahve falında uçan balık yakalamak her nimetin lezzetine varacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında uçan büyük balık görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına delalet eder.

Kahve falında havada uçan balık görmek ona mutluluk getireceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında balığın uçtuğunu görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir