AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıkları yüzerken görmek

Kahve falında balıkları yüzerken görmek

Kahve falında balıkları yüzerken görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında balıkları yüzerken gördüyseniz:

  • Risk korkunuz, şansınızın küçük fırsatlarını kaçırmanıza neden oluyor.

Kahve falında yunus balığını yüzerken görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, her gün daha fazla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzen büyük balık görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında denizde yüzen yunus balığı görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, iyi halinin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında suda yüzen balık görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzen balık görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına inanılır.

Kahve falında denizde yüzerken balık görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında su yüzüne çıkan balık görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzlerce balık görmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir