AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzen balık görmek

Kahve falında yüzen balık görmek

Kahve falında yüzen balık görmek hayatının bir anda renkleneceğine, birlikte kâh ağlayacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, güzel günlerin sona ereceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yüzen balık gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken ani bir iş rahatınızı bozabilir.

Kahve falında yüzerek balık yakalamak çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derede yüzen balık görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzen büyük balık görmek dertlerinin sonunun geleceğine, hasretin ve özlemin biteceğine işaret eder.

Kahve falında akvaryumda yüzen balık görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına alamet eder.

Kahve falında yüzen büyük balık görmek başının derde gireceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına delalet eder.

Kahve falında denizde yüzerken balık yakalamak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzen canlı balık görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, borç batağına düşeceğine işarettir.

Kahve falında su yüzüne çıkan balık görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir