AnaSayfa / Genel / Kahve falında zümrüt toplamak

Kahve falında zümrüt toplamak

Kahve falında zümrüt toplamak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine alamet eder.

Kahve falında zümrüt toplamak gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce tüm gerçekleri bildiğinizden emin olup olmadığınızı netleştirmeli, detayları öğrenmelisiniz.

Kahve falında zümrüt toplamak işinde başarılı olacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında zümrüdü anka görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil zümrüt görmek bereketli işler yapacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zümrüt yeşili yüzük görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, ünleneceğine alamet eder.

Kahve falında altın zümrüt görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine delalet eder.

Kahve falında yakut zümrüt görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zümrüt takı görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil zümrüt yüzük görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kendi geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir