AnaSayfa / Genel / Kahve falında züccaciyeci görmek

Kahve falında züccaciyeci görmek

Kahve falında züccaciyeci görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine inanılır.

Kahve falında züccaciyeci gördüyseniz:

  • Son derece huzurlu bir ilişkinin temelini atmanız mümkündür.

Kahve falında züccaciyeci görmek atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında züccaciye dükkanı görmek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında züccaciye dükkanı açmak yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında züccaciye dükkanına girmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında züccaciye eşyası almak beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir