AnaSayfa / Genel / Kahve falında züccaciye eşyası almak

Kahve falında züccaciye eşyası almak

Kahve falında züccaciye eşyası almak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında züccaciye eşyası almak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz biri size ihanet edebilir.

Kahve falında züccaciye eşyası almak hanesinin bollukla dolacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında züccaciye dükkanı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine işarettir.

Kahve falında züccaciye dükkanı açmak sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında züccaciye dükkanına girmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına tabir olunur.

Kahve falında züccaciyeci görmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine rivayet eder.

Kahve falında süs eşyası kırmak yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin eşyasını giymek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine yorulur.

Kahve falında arabadan eşya indirmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir