AnaSayfa / Genel / Kahve falında zor yürümek

Kahve falında zor yürümek

Kahve falında zor yürümek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında zor yürümek gördüyseniz:

  • Ekonomik anlamda veya ticari başlıklı konularda doğru yoldasınız.

Kahve falında çok zor yürümek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında zor yürümek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına işaret eder.

Kahve falında zorlu yollarda yürümek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yolda zor yürümek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında zor yürüdüğünü görmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında zor yolda yürümek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karda zor yürümek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında yürümekte zorluk çekmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir