AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmemiş balık görmek

Kahve falında pişmemiş balık görmek

Kahve falında pişmemiş balık görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, saygınlığının da artacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmemiş balık gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal ya da fiziksel bazı konuları hafife almanız size zarar verebilir.

Kahve falında pişmiş balık yakalamak bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmemiş balık yemek büyük bir gruba liderlik edileceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında fırında pişmiş balık görmek sorunların çözüm bulacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş balık yedirmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş büyük balık görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş balık eti görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş balık ikram etmek canlanacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük pişmiş balık yemek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir