AnaSayfa / Genel / Kahve falında zina etmek

Kahve falında zina etmek

Kahve falında zina etmek istediği arabaya bineceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında zina etmek gördüyseniz:

  • Eski aşkların belirsizlik veya kararsızlık yaratmasına izin vermeyin.

Kahve falında eşin zina yaptığını görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Kahve falında erkek erkeğe zina etmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı biriyle zina yapmak uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık biriyle zina yapmak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işaret eder.

Kahve falında zina yapan birini görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının zina yaptığını görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zina yaparken görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine delalet eder.

Kahve falında ablayla zina yapmak rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir