AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızartılmış tavuk görmek

Kahve falında kızartılmış tavuk görmek

Kahve falında kızartılmış tavuk görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kızartılmış tavuk gördüyseniz:

  • Bazı kapılar kapanırken, yenilerini açmanın da zamanının geldiğini görebilirsiniz.

Kahve falında kızartılmış tavuk eti görmek fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, kendisini korumaya alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızartılmış tavuk görmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kızartılmış tavuk yemek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına inanılır.

Kahve falında kızartılmış yumurta görmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına işaret eder.

Kahve falında kızartılmış balık görmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında hamur kızartıldığını görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık kızartıldığını görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızartılmış kabak görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir