AnaSayfa / Genel / Kahve falında zarf görmek

Kahve falında zarf görmek

Kahve falında zarf görmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zarf gördüyseniz:

  • Yardıma hazır olmanız uzun vadeli etkisi olacak bir etki yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında sarı zarf görmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında içinde para olan zarf görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içi para dolu zarf görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında zarf içinde para bulmak çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birinden zarf almak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz zarfta para almak eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil zarf görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına inanılır.

Kahve falında zarf içinde para görmek isteklerinin erteleneceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir