AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının beyazladığını görmek

Kahve falında saçlarının beyazladığını görmek

Kahve falında saçlarının beyazladığını görmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, insanları kandıracağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarının beyazladığını gördüyseniz:

  • Ummadığınız bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir ya da, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Kahve falında kocasının saçının beyazladığını görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında aynada saçının beyazladığını görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçının beyazladığını görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi saçının beyazladığını görmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında saçı beyazlamak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında kızının saçlarının beyazladığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, artık daha dikkatli davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin saçlarının beyazladığını görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun saçının beyazladığını görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir