Kahve falında yüzük ve gül görmek

Kahve falında yüzük ve gül görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, dedikodu edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzük ve gül gördüyseniz:

  • Üzerinde düşünülmesi gereken çok şey var.

Kahve falında yüzük ve gül görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gül şeklinde yüzük görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına delalet eder.

Kahve falında güllü yüzük görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül ve yüzük görmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünde gül görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı tomurcuk gül görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin gülüşünü görmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşından gül almak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir