AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük tek taş görmek

Kahve falında yüzük tek taş görmek

Kahve falında yüzük tek taş görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, o işi canlandıracağına tabir olunur.

Kahve falında yüzük tek taş gördüyseniz:

  • İstediğiniz karşı cins ilişkisini gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında tek taş yüzük bulmak kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek taş yüzük görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek taş yüzük kaybetmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak şansın ve kısmetin kapanacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek taş yüzük ve alyans takmak bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında tek taş altın yüzük görmek planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tek taş yüzük denemek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına delalet eder.

Kahve falında tek taş yüzük takıldığını görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir