AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük takıp nişanlanmak

Kahve falında yüzük takıp nişanlanmak

Kahve falında yüzük takıp nişanlanmak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine inanılır.

Kahve falında yüzük takıp nişanlanmak gördüyseniz:

  • Kişisel arzularının birden artması gerçekleşmesi zor isteklerde bulunmana neden olabilir.

Kahve falında yüzük takıp nişanlanmak sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında nişan yüzüğü takıp çıkarmak çok büyük bir mutluluk duyulacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında parmağına yüzük takıp çıkarmak başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında takı yüzük görmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında altın yüzük takıp çıkarmak hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına inanılır.

Kahve falında yüzük takılı görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına yorulur.

Kahve falında yüzük takıp çıkardığını görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, hasta olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş yüzük takıp çıkarmak verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir