AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzme yarışı görmek

Kahve falında yüzme yarışı görmek

Kahve falında yüzme yarışı görmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzme yarışı gördüyseniz:

  • İstediğiniz karşı cins ilişkisini gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında yüzme yarışı yapmak işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında havuzda yüzme yarışı yapmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzme yarışı görmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde yüzme yarışı yapmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzerek yarış yapmak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine inanılır.

Kahve falında at yarışı görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında yarış pisti görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında at yarışı izlemek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir