AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzen atlar görmek

Kahve falında yüzen atlar görmek

Kahve falında yüzen atlar görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında yüzen atlar gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler kafanızı da karıştırabilirler.

Kahve falında yüzen at görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında suda yüzen at görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan yüzlü at görmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, konuşmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzen at görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derisi yüzülmüş at görmek çoluk çocuğa karışacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına rivayet eder.

Kahve falında atı yüzerken görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzen atlar görmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at arabasıyla eşya taşımak bazı girişimlerde bulunacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir