AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık ayırmak

Kahve falında balık ayırmak

Kahve falında balık ayırmak baht açıklığına ve şansın döneceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine delalettir.

Kahve falında balık ayırmak gördüyseniz:

  • Şanslar ardı ardına gelebilir.

Kahve falında balığı ikiye ayırmak kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, öz güveninin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında balık ayırmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine yorulur.

Kahve falında eti kemiğinden ayırmak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi ayırmak maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine işarettir.

Kahve falında mezar yeri ayırmak sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına delalet eder.

Kahve falında et ayırmak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, parasını ve işini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç ayırmak yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, herkesten ileriye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı parçalara ayırmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, sağlık ve hayır getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir