AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık ayıklandığını görmek

Kahve falında balık ayıklandığını görmek

Kahve falında balık ayıklandığını görmek iş hayatında kendi işini kuracağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık ayıklandığını gördüyseniz:

  • Şimdilik sabırlı olmalısınız.

Kahve falında balık ayıklandığını görmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ayıklanmış balık görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, atılıma geçeceğine yorulur.

Kahve falında bit ayıklandığını görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında ayıklanmış ceviz görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, çocuklar gibi şen olacağına delalettir.

Kahve falında ayıklanmış fındık görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına inanılır.

Kahve falında ayıklanmış ceviz yemek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında ayıklanmış bezelye görmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, markasını duyuracağına işaret eder.

Kahve falında ayıklanmış hamsi görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir