AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpe ve kolye görmek

Kahve falında küpe ve kolye görmek

Kahve falında küpe ve kolye görmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında küpe ve kolye gördüyseniz:

  • Oldukça fazla emek harcadığınız planlarınızla ilgili önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında altın kolye küpe görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında inci kolye ve küpe görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolye ve küpe hediye almak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kolye küpe takmak kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında altın küpe kolye görmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolye yüzük küpe görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında küpe kolye görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolye ve küpe bulmak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir