AnaSayfa / Genel / Kahve falında yurtdışında yaşamak

Kahve falında yurtdışında yaşamak

Kahve falında yurtdışında yaşamak fakir fukaraya yardım edileceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında yurtdışında yaşamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kabalığa varan konuşmaları ya da daha kibarca söylenebileceğini düşündüren istekleri size sıkıntı verebilir.

Kahve falında yurt dışında yaşadığını görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yurtdışında yaşamak ilim ve irfan sahibi olunacağına, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yurtdışında okumak elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yurda girmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini yurtta görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına inanılır.

Kahve falında yurtdışına gidememek yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının yurtdışına gittiğini görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yurtdışına kaçmak ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir