AnaSayfa / Genel / Kahve falında yurtdışında çalışmak

Kahve falında yurtdışında çalışmak

Kahve falında yurtdışında çalışmak iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, terslik yaşayacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, dertlerin sonlanacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında yurtdışında çalışmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi tanımlayarak, nelerin ya da hangi yolların sizi istediğiniz şeye taşıyacağını bulabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında yurtdışında çalışmak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında uçağa binip yurtdışına gitmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, takdir edileceğine delalettir.

Kahve falında yurtdışını görmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yurt dışındaki arkadaşı görmek daha fazla kazanç elde edeceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının yurtdışına gittiğini görmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yurda taşınmak kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yurt dışına gittiğini görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yurtta olduğunu görmek önemli sorumluluklar alacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir