AnaSayfa / Genel / Kahve falında yurt dışındaki arkadaşı görmek

Kahve falında yurt dışındaki arkadaşı görmek

Kahve falında yurt dışındaki arkadaşı görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına alamet eder.

Kahve falında yurt dışındaki arkadaşı gördüyseniz:

  • Bazı hisleriniz nedeniyle kendinizi suçlu hissedebilirsiniz.

Kahve falında yurt dışındaki arkadaşını görmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yurt dışındaki arkadaşı görmek mutluluğundan olacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında yurt dışında yaşadığını görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında birinin yurt dışına gittiğini görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına alamet eder.

Kahve falında yurt dışına taşınmak huzur dolu günler geçireceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını yurtdışında görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, satışların düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşla yurtdışına gitmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının yurtdışına gittiğini görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir