AnaSayfa / Genel / Kahve falında yunus beslemek

Kahve falında yunus beslemek

Kahve falında yunus beslemek kederinin dağılacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, arkasından iyi konuşulacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kalabalıktan uzak olacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında yunus beslemek gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz şimdilik bir şey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmakta yarar var.

Kahve falında yunus beslemek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yunus balığı beslemek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, hem hayatının kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yunus balığını beslemek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında çok büyük yunus balığı görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine delalet eder.

Kahve falında yunus balığı ve balina görmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yunus bal görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, ölümcül hastalıklara işaret işaret eder.

Kahve falında yunus balığı kesmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, işlerdeki karın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde yunus sürüsü görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir