AnaSayfa / Genel / Kahve falında yunus balığı kesmek

Kahve falında yunus balığı kesmek

Kahve falında yunus balığı kesmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine inanılır.

Kahve falında yunus balığı kesmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söz veya hareketlerine bağlı son dakika değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Kahve falında yunus balığı kesmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında yunus balığına sarılmak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına işaret eder.

Kahve falında yunus balıkları görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yunus balığı yemek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine delalet eder.

Kahve falında yunus balığına yardım etmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, huzurunun artacağına delalettir.

Kahve falında yunus balığını yemek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine yorulur.

Kahve falında yunus balığıyla konuşmak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına inanılır.

Kahve falında yavru yunus balığı görmek şansının hep açık olacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir