AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün kırpmak

Kahve falında yün kırpmak

Kahve falında yün kırpmak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına delalet eder.

Kahve falında yün kırpmak gördüyseniz:

  • Rahatsız edici misafirler gelebilir.

Kahve falında koyunun yününü kırpmak tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yün kırpmak evliyseniz eşle iyi geçime, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında koyun yünü kırpmak kısmetli kapıların açılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine göz kırpmak müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göz kırpmak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıza göz kırpmak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, rakiplerini yeneceğine işaret eder.

Kahve falında birine göz kırpmak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliye göz kırpmak şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir