AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün elbise görmek

Kahve falında yün elbise görmek

Kahve falında yün elbise görmek endişeli durumların son bulacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kolaylık elde edeceğine, çok sayıda borca gireceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında yün elbise gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatmaya, engellemeye ya da işinizi zorlaştırmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yün elbise almak zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yünlü elbise görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, erken evlilik yapacağına yorulur.

Kahve falında yün elbise görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına delalettir.

Kahve falında yün elbise giymek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında pamuk ve yün görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yünden ip görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına yorulur.

Kahve falında birini yün çırparken görmek huzurunun bozulacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yün çırptığını görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir