AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtalı ıspanak görmek

Kahve falında yumurtalı ıspanak görmek

Kahve falında yumurtalı ıspanak görmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına işarettir.

Kahve falında yumurtalı ıspanak gördüyseniz:

  • Geri çekilmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ıspanaklı yumurta görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında yumurtalı ıspanak görmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ ıspanak yemek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında ıspanak yıkadığını görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına alamet eder.

Kahve falında ıspanaklı çörek yemek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında ıspanaklı börek pişirmek kişinin kafasının rahat edeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine rivayet eder.

Kahve falında ıspanaklı börek yemek planların aksayacağına, sabrını zorlayacağına işaret eder.

Kahve falında ıspanak tarlası görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir