AnaSayfa / Genel / Kahve falında yulaf görmek

Kahve falında yulaf görmek

Kahve falında yulaf görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine delalettir.

Kahve falında yulaf gördüyseniz:

  • Eğlenmek veya kutlamalar yapmak için çok nedeniniz var.

Kahve falında yulaf ezmesi görmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yulaf yemek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, beklenilen takdiri alacağına yorulur.

Kahve falında yulaf ekmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yulaf biçmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yulaf tohumu görmek kalabalık günler geçirileceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yulaf görmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, nitelik ve farklılık geleceğine delalet eder.

Kahve falında yulaf toplamak bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir