AnaSayfa / Genel / Kahve falında yulaf ekmek

Kahve falında yulaf ekmek

Kahve falında yulaf ekmek büyük bir ortaklığa girileceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında yulaf ekmek gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi bildiği yoldan ilerlesin veya kendi işiyle uğraşsın.

Kahve falında yulaf ekmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yulaf tohumu görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına inanılır.

Kahve falında yulaf yemek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yulaf ezmesi görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında yulaf toplamak eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yulaf görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yulaf biçmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ ekmek yemek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir