AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorganının yırtıldığını görmek

Kahve falında yorganının yırtıldığını görmek

Kahve falında yorganının yırtıldığını görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, elinin bolluk göreceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, hoşgörülü biri olunacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, kişinin afiyette kalacağına alamet eder.

Kahve falında yorganının yırtıldığını gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeye çalışırken sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında yorganının yırtıldığını görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kulağın yırtıldığını görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayakkabısının yırtıldığını görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında pantolonu yırtılmak rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında duvar kağıdının yırtıldığını görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtılmış mektup görmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında yırtılan para görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine yorulur.

Kahve falında etek yırtıldığını görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir